01
ápr.
2020

2020-04-01 10:00 - 2020-04-02 14:00
Kbt. változás gyakorlata Home Office - a 4. lépcső hatályba lépése 2020.04.01. - Országos szakmai konferencia a DKÜ és oktató szakértők ÉLŐ ONLINE előadásában

Az Enkonferenciam.hu vezetősége a múlt hét keddi napon bejelentett kormányintézkedésekkel teljes mértékben egyetért, mely szerint a rendezvények megtartását a  vészhelyzeti állapotra való tekintettel korlátozzák. Legfontosabb az egészségünk, és családunk, hozzátartozóink, munkatársaink védelme, így határozatlan ideig a személyes jelenlétet igénylő konferenciáinkat felfüggesztjük, természetesen reméljük mihamarabb azt pótolhatjuk.

 

Úgy gondoljuk új időszámítás veszi kezdetét, azaz a rendezvény szegmensben el kell gondolkodni az online közvetítés jelentőségében.

 

Ezért alternatívaként ajánljuk fel, hogy aki mégis szeretné az előadás információit elérni, akkor lehetőséget adunk arra, hogy az április 01-02 hirdetett konferencia úgymond zárt kapusan megrendezésre kerül, azaz otthoni internet elérhetőséggel lehetőséget biztosítunk annak megtartására és kérdések feltevésére, az előadók természetesen online, élőben állnak rendelkezéseikre.

 

Ennek költsége is reálisan alacsonyabb, mivel reggeli és ebédétkezést nem veszünk igénybe. De természetesen, mint ahogy a személyes konferencián itt is tartunk szünetet, kérdéseiket pedig mint pl skybe, vagy viber esetében el tudják majd egy központi falra küldeni, amit az előadó azonnal lát. A szoftver és technikai kiépítés jelenleg folyamatban van, de Önnek ezzel semmi komolyabb teendője nem lesz, azon kívül, hogy egy internetes felületre fellép.

 

 

Információként írjuk, hogy folyamatban van a képzéseink felnőttképzési akkreditációja és a Magyar Ügyvédi Kamarai akkreditáció is, de úgy gondoljuk, ezen időszakban nem érdemes a pontok miatt rendezvényeken részt venni, az év második felében (ősszel) is tartható lesz a  16 pont összegyűjtése.

 

Köszönöm, hogy tájékoztatónkat elolvasta, úgy gondoljuk, hogy egészségünk védelme érdekében a 100 fős limitet sem engedhetjük meg ezen vírusszakaszban. Jó egészséget kívánunk!