Lezárult konferenciák

 
Az enkonferenciam.hu 2 napos országos évnyitó konferenciát szervez. A konferencia célja, hogy ismertesse a 2024. legjelentősebb és legaktuálisabb témaköreit, valamint a 2024.02.01-től hatályos közbeszerzési törvényváltozás legmeghatározóbb pontjait, jövőre néző iránymutatásait.
 
Meghívott előadóink között szerepel a Miniszterelnökség részéről Dr. Kretter Diána, közbeszerzési felügyeletért felelős helyettes államtitkár Asszony és Dr. Kéri Zoltán a Miniszterelnökség, Közbeszerzési Felügyeletért Felelős Helyettes Államtitkárság Közbeszerzési Szakmai Koordinációs Főosztály vezetője.
 
 
Továbbá meghívott előadóink között szerepel Dr. Tátrai Tünde, aki az elektronikus közbeszerzés és a mesterséges intelligencia érdekes kérdéseit veti fel a közbeszerzés területén, valamint az Új Világ Kft. szakértő oktatói részéről gyakorlati fókuszú előadásuk lesz hallható.
 
Kérésükre a tematikánkba bekerült az ajánlattevői oldal specifikus témakörei Dr. Előhazi Zsófia és Támis Norbert gyakorlatcentrikus előadásában.
Esemény kezdete 2024-02-21 10:00
Esemény vége 2024-02-22 14:00
 
Az enkonferenciam.hu 2 napos országos évzáró konferenciát szervez. A konferencia célja, hogy górcső alá vegye a 2023. legjelentősebb és aktuálisabb témaköreit, valamint a 2024.02.01-től hatályos közbeszerzési törvényváltozás legmeghatározóbb pontjait, jövőre néző iránymutatásait.
 
Meghívott előadóink között szerepel a Miniszterelnökség részéről Dr. Kretter Diána, közbeszerzési felügyeletért felelős helyettes államtitkár Asszony és Dr. Várhomoki - Molnár Márta főosztályvezető Asszony, akik a jövő évi szabályozás legaktuálisabb témaköreivel érkeznek a hallgatóság elé, továbbá hogy a közbeszerzési ágazat teljes összképét átlássuk, vendégünk lesz az EKR szakmai oktatója.
 
Konferencia második napján Támis Norbert által összeállított gyakorlati fókuszú diasor kerül bemutatásra, a  konkrét példákkal, esettanulmányokkal, mely által olyan gyakorlat-centrikus kérdések kerülnek napirendre, amelyek a tapasztalatok alapján széles körben érintik a jogalkalmazókat vagy amelyek értelmezési problémát jelentenek a mindennapokban,  valamint Dr. Süvöltős András előadásában olyan ritka bírósági jogeseteket ismerhetünk meg, amelyekben a Közbeszerzési Döntőbizottság határozatainak megsemmisítésére került sor.  
Esemény kezdete 2023-12-13 10:00
Esemény vége 2023-12-14 14:00
 
Az enkonferenciam.hu 2 napos országos szakmai konferenciát szervez. A konferencia célja, az aktuális gyakolati útmutatások mellett górcső alá vegye a 2023.10.25-i változások legmeghatározóbb pontjait, jövőre néző iránymutatásait.
 

 

„Az Európai Bizottság 2019. szeptember 23. napján elfogadta új uniós hirdetményminta rendeletét [A Bizottság (EU) 2019/1780 Végrehajtási Rendelete (2019. szeptember 23.) a közbeszerzési hirdetmények közzétételére használandó hirdetményminták („e-hirdetmények") létrehozásáról és az (EU) 2015/1986 végrehajtási rendelet hatályon kívül helyezéséről, továbbiakban: eForms rendelet], valamint 2022. november 24. napján fogadta el az eForms rendelet módosítását [A Bizottság (EU) 2022/2303 Végrehajtási Rendelete (2022. november 24.) a közbeszerzési hirdetmények közzétételére használandó hirdetményminták létrehozásáról szóló (EU) 2019/1780 végrehajtási rendelet módosításáról].

Az elektronikus hirdetményminták létrehozásáról és bevezetéséről szóló joganyag megszületésével az Európai Unió amellett foglalt állást, hogy a hirdetmények létrehozása és feladása egy teljesen elektronikus folyamat részeként, tagállami szinten egységesen, meghatározott minimumkövetelmények betartásával és egységesített adatformátumban történjen.

Az eForms rendelet értelmében a rendelet által meghatározott hirdetményeket legkésőbb 2023. október 25-től kell alkalmazni. Alkalmazásuk ettől az időponttól kezdődően kötelező, a jelenleg alkalmazott hirdetményeket az Európai Unió Hivatalos Lapja (TED) ettől az időponttól kezdődően nem fogadja be."

Esemény kezdete 2023-11-14 10:00
Esemény vége 2023-11-15 14:30
 
Az enkonferenciam.hu 2 napos országos szakmai konferenciát szervez. A konferencia célja, hogy górcső alá vegye a 2023.09.01-i közbeszerzési törvény változás legmeghatározóbb pontjait, jövőre néző iránymutatásait.
 
Meghívott előadóink között szerepel a Miniszterelnökség részéről Dr. Kretter Diána, közbeszerzési felügyeletért felelős helyettes államtitkár Asszony és Dr. Kéri Zoltán  főosztályvezető Úr, akik a jelenlegi szabályozás legaktuálisabb témaköreivel érkeznek a hallgatóság elé, továbbá hogy a közbeszerzési ágazat teljes összképét átlássuk, vendégünk lesz a KEF vezetője.
 
Végezetül, de nem utolsósorban pedig Dr. Tátrai Tünde, Támis Norbert és Dr. Süvöltős András által összeállított gyakorlati fókuszú diasor kerül bemutatásra, a  konkrét példákkal, esettanulmányokkal, mely által olyan gyakorlat-centrikus kérdések kerülnek napirendre, amelyek a tapasztalatok alapján széles körben érintik a jogalkalmazókat vagy amelyek értelmezési problémát jelentenek a mindennapokban.
 
Célunk, hogy segítséget nyújtsunk a közbeszerzési gyakorló szakembereknek a tipikusan felmerülő buktatók elkerülésében.
Esemény kezdete 2023-10-03 10:00
Esemény vége 2023-10-04 15:00
 
 
Az enkonferenciam.hu egy rendhagyó országos szakmai találkozót és vitaindító fórumot szervez.
 
A szakmai nap célja, hogy elővezesse a 2023. szeptember elsejétől várható közbeszerzési törvény hatályos módosításait, továbbá bemutatja a jogalkotási aktualitásokat, majd a nap második részében interaktív kérdezz - felelek kerekasztal-beszélgetés formájában megvitassa a 2023-as év legmeghatározóbb közbeszerzési kérdéseit, jövőre néző iránymutatásait.
 
 
 

A beszélgetés moderátora: Dr. Tátrai Tünde - közbeszerzési szakértő, egyetemi tanár, Budapest Corvinus Egyetem, Európai Bizottság szakértője

Beszélgetőpartnerek:

Dr. Várhomoki- Molnár Márta -  főosztályvezető, Közbeszerzési Szabályozási Főosztály, Miniszterelnökség

Támis Norbert – jogi szakokleveles felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadó és oktató

 
Esemény kezdete 2023-06-21 10:30
Esemény vége 2023-06-21 14:30